ALGEMENE INFORMATIE

... over het beste GRATIS festival!

GEZELLIGHEID TROEF

CIRQUE@TAQUE staat voor sfeer, gezelligheid, leuke muziek, lekkere cocktails, dansen in het park en veel randanimatie. En dat allemaal geheel GRATIS! Steeds doen we ons best om verschillende creatieve en originele activiteiten te organiseren van een hoogstaand niveau. Elk jaar breiden we onze randanimatie uit en slagen we er steeds weer in kinderen en jongeren te entertainen. Je kan er van op aan dat alle evenementen GRATIS toegankelijk zijn. CIRQUE@TAQUE wil hiermee een goed alternatief bieden voor de vele commerciële activiteiten.

CIRQUE@TAQUE wordt enkel en alleen georganiseerd door vrijwilligers.

Gratis inkom, gratis animatie, gratis… FESTIVAL

Je leest het goed. CIRQUE@TAQUE is een van de nog weinige bestaande gratis festivals in Vlaanderen. Zowel de inkom, als de randanimatie en de optredens van bekende en minder bekende groepen zijn allemaal geheel gratis. Om er voor te zorgen dat dit prachtig inititatief, georganiseerd door een tiental enthousiaste vrijwilligers, kan blijven bestaan vragen we u vriendelijk om geen eigen drank en/of voedsel mee te nemen. Op onze festivalweide verkopen we deze aan zeer democratische prijzen. Een pintje kost slechts €2 en je kan bijvoorbeeld al een heerlijke pitta krijgen voor €4! Waarom nog moeite doen om eerst zelf naar de winkel te gaan?

Toppers van line-uppers!

Op het podium van CIRQUE@TAQUE hebben reeds vele artiesten gestaan. Je kon de afgelopen jaren o.a. al Cartel Deluxe, Confituur Allstars, ABN, The Seatsniffers, Vive la fête, Mira, Foxylane, Sioen, Wawadadakwa, Krewicial, Savana Station, Freaky Age, Mala Vita, Waxdolls, Fixkes, Flip Kowlier, Geppetto & the Whales, Teddiedrum, Skyve, Laston & Geo, A Brand, Sir Yes Sir en Discobar Galaxie… aan het werk zien. Op ons kleiner podium, achter de cocktailtent, geven we jonge talentvolle DJ\’s de kans om het beste van zichzelf te geven. Wie er dit jaar op dat DJ-podium zal staan, zal bepaald worden op CIRQUE@TRAXIE. Meer informatie volgt.

 • Zaaaalig genieten op Cirque@Taque. Een massa volk is zaterdag afgezakt naar het park Hof de Bist voor het gratis familiefestival Cirque@Taque. Er was voor elk wat wils, en vooral, de zon was van de partij en dat maakte dat er met volle teugen genoten werd.

  Het nieuwsblad, 11/08/2012
 • Van pintjes tappen tot de coördinatie van de techniek, Kurt heeft altijd al een hechte band gehad met Cirque@taque. De organisatoren kunnen dan ook elk jaar opnieuw op zijn medewerking rekenen. ‘We zijn vrienden, familie geworden.’

  Kurt de Meyer, Geluid- en lichttechnieker
 • Hoewel ons festival de jongste jaren fel is gegroeid, houden we het toch bescheiden. Vorig jaar telden we tussen de tien- en twaalfduizend bezoekers, meer hoeft niet.

  Nicholas Noulez, organisatie
 • Vorig jaar voor het eerst naar het gratis Antwerpse festival Cirque@taque geweest, een echte aanrader, voor iedereen uit het Antwerpse. In het gezellige park Hof de Bist heb je overdag de nodige animatie om kinderen bezig te houden en tegen de avond wordt de muziek wat steviger en dansbaarder. 

  Dailybits.be
 • ‘We willen wel groeien maar heel voorzichtig. Ik wil het gevoel hebben dat we de organisatie aankunnen. Het is niet leuk dat de elektriciteit uitvalt of dat er vechtpartijen ontstaan omdat je de grote opkomst niet aankunt. Daarom gaat kwaliteit voor ons boven kwantiteit. Door die instelling kunnen we op deze vijftiende editie een extra goede affiche voorleggen en misschien wel met vuurwerk afsluiten.’ 

  Evert Janssens, ex-organisatie
DistrictEkeren
StadAntwerpen
Schermafbeelding 2015-07-20 om 14.12.42
Schermafbeelding 2015-07-20 om 14.09.47
kdg
palmhop
WinForLife_Voorkeur1_kleur
MorisDakwerk
cm
logo_anac_carwash
indaver
Schermafbeelding 2015-07-30 om 11.28.02
13410610_10209652198887855_608756372_o
Sinjoor
Palm
Hens
logo hetkrantenkopje
image001
LIKES OP FACEBOOK!
BEZOEKERS VORIG JAAR.
AANTAL VERKOCHTE VATEN VORIG JAAR, EEN NIEUW RECORD!
VRIJWILLIGERS DIE MEEHIELPEN