LINE-UP DJ-STAGE 2016

DJ-STAGE @MOSPHERE

M. JOHNSON: 14u00 – 15u00

M. Johnson heeft de eer om ons dj podium voor de vierde mail van start te laten gaan. Als deel van LFJ heeft hij zijn strepen al verdient. Nu is hij ook een van de twee winnaars van onze heuse dj rally in JH Tel 18. M. Johnson brengt een mix van Urban, Future Bass, Hip Hop, Trap, R&B en Moombahton, een hele boterham dus en perfect om de beste dag van het jaar op gang te trekken.

1
2

KARL: 15u00 – 16u00

Misschien herken je deze persoon nog van onze vorige editie. De DJ van David Jahmill die vorig jaar ons hoofdpodium opende staat nu ook op onze dj stage maar dan alleen. Karl is gepassioneerd door muziek en laat dit ook duidelijk blijken in zijn urban sets. We zetten de ingeslagen weg nog even verder met meer Future Bass, Hip Hop en Trap. Denk aan invloeden als Ryan Hemsworth, Cashmere Cat en Soulection. Heupjes wiegen dames, en euh… ook de heren.

WAЯ.: 16u00 – 17u00

WAR of Warre Geens is afkomstig uit Mechelen en groeide op tussen de muziek van de Beatles, Sex Pistols en ga zo maar verder. Altijd al tussen de muziek dus. Na zijn klassieke scholing in drums en xylofoon begaf hij zich op het pad van de electronica waar hij uiteindelijk zijn draai vond binnen de techno en house. Ondertussen heeft hij al een indrukwekkend palmares bij elkaar gespeeld tot en met een plek op Pukkelpop. Neuzen in één richting dus en gaan!

3
4

POLAR SUN: 17u00 – 18u00

Antwerpse Nudiscohouse wat? Ja Frédéric komt uit Antwerpen en heeft een oprechte liefde voor ABBA, Ottowan en de franse NuDisco scene. Een hedendaagse versie van de funky disco sounds. Invloeden van indie, house en techno blijven niet ver weg. En zijn sets hebben alle kwaliteiten om jullie allen onder het zonnetje te laten dansen tot je niet meer kan. Een oproep aan alle ‘Dancing Queens’ om hun ‘Money Money Money’ in cocktails te steken en vanvoor te staan.

5

NICK BOLLAERT: 18u00-19u00

Hierbij nog een lokaal talent, uit Kapellen meer bepaald. Nick Bollaert heeft op zich al een heel lang palmares als dj en is uiteindelijk onder eigen naam verder gegaan. Na lokale feesten heeft hij ook voet aan wal gezet in Antwerpen waar hij resident dj is van We’re House, een concept dat telkens vlotjes volk trekt. Dj sets in Petrol, Café D’Anvers en ga zo maar door. Techno, disco en house is wat we van deze, letterlijk, grote meneer kunnen verwachten.

Het zijn vernieuwende frisse tonen die deze muziek eigen maken. Stilzitten doe je alleszins niet als Walmok op het podium staat.

GEWELT: 19u00 – 20u00

Gewelt zijn twee limburgse volbloeden die dan ook in 2013 de DJ-Mania contest van Muziekodroom te Hasselt wonnen. En van dan aan was het alleen maar in stijgende lijn voor deze heren. Een plek op Pukkelpop, Tomorrowland en ga zo maar door. Daarnaast hebben ze ook een vaste avond in club FortyFive te Hasselt. Niet enkel als dj maar ook als producers laten ze van zich horen, met releases op Taub Recordings. Check die handel! Het wordt GEWELTig!

6
7

KONG: 20u00 – 21u30

Kong of Koen Galle is een echte Studio Brussel fan, en dat mag ook na een wekelijkse radio show en een job als music selector voor de zender. Na vijf jaar is hij in mei dit jaar gestopt voor de zender om zich op andere projecten te focussen. Wat hij brengt is No Nonsense House, zowel in zijn dj sets als op de radio. Als resident van Catclub reist hij heel België rond, dj’t ook samen met Gratts (‘Kong-Gratts’ voor zij die het nog niet door hebben). Een muzikale duizendpoot dus, die ook duizend armen lijkt te hebben achter de draaitafels.

LE MOTEL: 21u30 – 22u30

23 jaar is deze producer pas, en toch lijkt Brussel lang niet de laatste stop voor zijn muzikale carrière. Overdag grafisch vormgever, ‘s nachts Le Motel. Hij zoekt een kruising tussen etnische muziek, footwork, jazz en techno dat dan weer leidt tot een mooi eindproduct. Zowel eigen nummers als producer voor andere artiesten als Roméo Elvis, Yellowstraps en Clap! Clap! lijken hem zeer goed af te gaan. Dansje hier, dansje daar, dansjes overal.

8
9

UP HIGH COLLECTIVE: 22u30 – 23u30

Leuvens collectief dat uw sokken zal wegblazen, laten we ons daar bewust van zijn. In 2010 brachten ze de single ‘Blend’ uit die internationale furore maakte en dit collectief ook dadelijk op de kaart zette. Ze noemen zichzelf een audiovisueel bass collectief dat bestaat uit vijf muzikanten met een geheel verschillende achtergrond. Ze stampten ook Tangram Records mee uit de grond. Niemand minder dan Gilles Peterson, Kutmah, Gaslamp Killer en Lefto zijn al zeker fan. U dus toch ook?

10

TLP: 23u30 – 01u00

Wanneer we gewoon al zeggen dat TLP aka Troubleman bezig is van 1987 en het nog steeds hard gaat wilt zeggen dat deze man een speciaal talent heeft. Berucht in Gent waar hij als hip-hop koning Culture Club meerdere malen onveilig maakte met 2manydjs en The Glimmers. Maar bij Gent blijft het niet. Ook Tokio, Lissabon, Berlijn,… en gaat u zo maar door. Dj, MC, rapper, radio host, hij doet gewoon alles. Dj sets van 9 uur lang zijn voor hem geen probleem. Bij ons staat hij ook lang op het podium…. nu niet zo lang! Deze oude en ervaren rot zal op een gepaste manier onze dj stage afsluiten.

DistrictEkeren
StadAntwerpen
Schermafbeelding 2015-07-20 om 14.12.42
Schermafbeelding 2015-07-20 om 14.09.47
kdg
palmhop
WinForLife_Voorkeur1_kleur
MorisDakwerk
cm
logo_anac_carwash
indaver
Schermafbeelding 2015-07-30 om 11.28.02
13410610_10209652198887855_608756372_o
Sinjoor
Palm
Hens
logo hetkrantenkopje
Schermafbeelding 2015-08-06 om 12.38.02
LIKES OP FACEBOOK!
BEZOEKERS VORIG JAAR.
AANTAL VERKOCHTE VATEN VORIG JAAR, EEN NIEUW RECORD!
VRIJWILLIGERS DIE MEEHIELPEN