top of page
JeroenDelodder.jpg

Jeroen Delodder

ZATERDAG - MAIN STAGE - 23u30

Meer dan 20 jaar DJ ervaring en nog veel méér pure passie voor muziek.


Jeroen Delodder begint op zijn zestiende als party DJ en sinds 2012 is hij op Studio Brussel de DJ, presentator en samensteller van Switch, The Greatest Switch, Studio Ibiza, Playground, The Sound Of Belgium enz.

In juli en augustus praat en mixt Jeroen alle zomerplaten van Camping Belgica aan elkaar en tussendoor gaat hij overal spelen waar ze hem willen: van kleine zomerbars tot grote festivals. Jeroen kan komen knallen met een DJ-set vol club classics, rave anthems, vergeten dancefloorfillers én de nieuwe hits van vandaag en morgen. Van technostamper naar trance anthem, van retro classic naar electro-noize en van drum'n'bass skanker naar house-hit.

 

Jeroen draait de platen van The Greatest Switch gecombineerd met nieuwe nummers die binnen een paar jaar ook zo'n dikke dance classics zijn. Maar net zo goed wordt Jeroen de verrassende DJ-entertainer mét smaak: een all round party DJ-set met pop, hiphop, 80s, party classics, disco, funk en rock. Want ’t gaat om goeie muziek en om dansen, niet om genres.

bottom of page