top of page
RobertFalcon.jpg

Robert Falcon

ZATERDAG - MAIN STAGE - 22u00

Robert Falcon was maar 21 toen hij zijn eerste plaat "Raptor" in de "Quintino edit" tekende bij het grootste label in de dance-industrie, Spinnin Records. Vanaf dat moment werden de originele producties van Falcon regelmatig vermeld in de grootste Spotify-afspeellijsten en in de hitlijsten van Beatport.

 

Zijn kwaliteitsproducties worden constant ondersteund door alle zwaargewichten uit de industrie, zoals: Martin Garrix, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Tiesto, Robin Schulz en nog veel meer! Zijn bewerkte en onvoorspelbare geluid toont niet alleen zijn enorme muzikale potentieel, maar ook zijn drive om zijn muziek in alle uithoeken van de wereld te laten horen.

 

Met een positieve instelling, geweldige muziek en een creatieve kijk op zijn merk, heeft hij al gespeeld op grote festivals zoals Tomorrowland, Parookaville, Sunburn, Ultra Korea, World Club Dome, Miami Music Week, Dreamland festival,…. Om nog maar te zwijgen van de beroemde clubs waar hij al speelde van alle delen van Europa tot Azië.

 

Zoals Robert zelf zegt: 'Voor mij is de enige manier omhoog. Ik voel dat ik op de goede weg ben om datgene te bereiken wat ik altijd al voor ogen had: de volgende artiest zijn die een echte impact kan maken in de scene!'

 

Robert Falcon de nummer één dj/producer om in de gaten te houden, of twee. Hij stijgt naar grote hoogten en is niet van plan om naar beneden te komen!

bottom of page