top of page

Cirque@Taque is een 100% gratis festival en dat al sinds de allereerste editie in 1999. Wij zijn enorm trots dat we deze topdag boordevol plezier, muziek en sfeer kosteloos kunnen aanbieden aan iedereen in Ekeren en ver daarbuiten.

 

'Wij', dat zijn ook de honderden vrijwilligers die zich tijdens het festival inzetten om mee te helpen om de festivalmotor gesmeerd te laten draaien: drankjes schenken, kinderen begeleiden bij de randanimatie, het terrein mee proper houden, bonnetjes verkopen, ... Alle hulp is welkom!

Of je nu twee uurtjes tijd kan vrijmaken of een halve dag wil komen helpen: wij ontvangen je met open armen! En we belonen je graag met enkele drankbonnetjes voor na je shift en een grandioos medewerkersfeestje enkele weken na onze festivaldag.

Schrijf je hieronder in en we nemen contact met je op wanneer we onze planning van het festival opstellen. Ook tijdens de opbouw en de afbraak kunnen we je hulp gebruiken dus als je zin hebt om mee je schouders te zetten onder Cirque@Taque, laat het ons weten via het formulier of stuur een mailtje naar info@cirqueat.be!

MEDEWERKER WORDEN

WANNEER ZOU JE GRAAG EEN SHIFT DOEN?

Vrijdag
Voorkeur
Zaterdag

AL BEDANKT VOOR JE HULP!​ BINNENKORT NEMEN WE VIA E-MAIL CONTACT MET JE OP OM ALLE INFORMATIE OVER JE SHIFT TE VERDUIDELIJKEN. ​TOT SNEL 🥳

bottom of page