top of page

DIT IS CIRQUE@TAQUE

WF_EKEREN_CIRQUE_01.jpg

DE ORGANISATIE

Cirque@Taque staat er jaar na jaar dankzij de inzet van een gedreven team van een twintigtal jongeren uit Ekeren en omstreken. Het hele jaar door engageren we ons om opnieuw een knaller van een festivaldag op touw te zetten. Van de eerste artiest tot het laatste opgeruimde festivalbekertje, we zorgen ervoor! En ja, dat doen we nog steeds helemaal gratis 😉

ONZE VRIJWILLIGERS

Cirque@Taque brengt telkens meer dan 10.000 mensen naar Hof de Bist. Dankzij de inzet van meer dan honderd vrijwilligers geniet iedereen van een zorgeloze festivaldag. Zij zorgen voor fris getapte pintjes en cocktails, houden het de toiletten en het terrein proper, bemannen de bonnetjesstand en helpen met de randanimatie. Zonder hen kan Cirque@Taque niet bestaan! Wil je mee deel uitmaken van ons gedreven team vrijwilligers? Schrijf je alvast in via deze pagina!

69047060_2491395327565690_21010924606953
IMG_7807.JPG

DE BOUWERS EN AFBREKERS

Zo'n tien dagen voor de tweede zaterdag van augustus beginnen wij aan de opbouw van ons dagfestival. Cocktailbar sjorren, togen zetten, backstage inrichten, terrein klaarmaken, podium zetten, elektriciteit leggen, ... We doen zo veel mogelijk zelf. En gelukkig kunnen we ook rekenen op de hulp van enkele vrijwillige krachten buiten de organisatie die een handje komen toesteken. En ook na afloop van het festival alles weer netjes mee komen afbreken en opruimen. Dikke merci!

BEDANKT AAN AL ONZE SPONSORS

Cirque@Taque in enkele hoogtepunten

de Fotoshop 33.jpg

1999

Enkele jeugdverenigingen uit Ekeren en Mariaburg slaan de handen in elkaar en zetten een gloednieuw gratis muziekfestival op poten op de terreinen van Scouts Bunt. Cirque@Taque beleeft haar allereerste editie - al is het nog onder de noemer "Cirque@99"

bottom of page