top of page
POWERED BY 252 CC - CULTUURCENTRUM EKEREN

Middenin het feestgewoel van Cirque@Taque en achterin het park vind je een kleine, bijzondere oase terug. Onder de bomen van Hof de Bist nemen circusartiesten en theaterspelers je mee voor een tripje door hun wereld. Acrobaten doen er je huiveren met hun halsbrekende toeren en acteurs vertellen er ons hun verhaal.

DUO BERLINGO 

NO WAY BACK

Niels Reynaert en Samuel Bey vormen samen Duo Berlingo. In hun eerste voorstelling “No Way Back” bouwen ze met kinderlijk enthousiasme gewaagde constructies met 56 blauwe groentebakken. Wat eenvoudig begint wordt al snel een aanstekelijk spel van uitdagen en uitproberen, met het publiek als bevoorrechte getuige.

‘No Way Back’ vertelt over de zoektocht van twee vrienden. Over de pogingen die ze ondernemen om vat te krijgen op de situatie. Ze verliezen zich in hun eigen spelregels en gaan tot het uiterste. Tot de torens vallen.

13u30
Duur: 45 min

NoWayBack.jpeg

HENDRIK-JAN DE STUNTMAN MEETS MEREL KAMP

SPRINGTIME

Een over the top romantische komedie in de traditie van de stomme film. Van eerste ontmoeting tot en ze leefden nog lang en gelukkig…


Een man en een vrouw hangen aan industriële veren in een stalen constructie. De veren zorgen voor een beperkte bewegingsvrijheid, waardoor bewegingen vertraagd, onhandig en karikaturaal zijn.

Een uniek visueel spektakel waarin de clichés zich opstapelen tot een tragikomisch liefdesverhaal.

Concept en spel: Merel Kamp en Jos van Wees
Regie: Vincent de Rooij

15u25 & 16u45
Duur: 20 min

Springtime-1024x683.jpeg
bottom of page