top of page
POWERED BY 252 CC - CULTUURCENTRUM EKEREN

Middenin het feestgewoel van Cirque@Taque en achterin het park vind je een kleine, bijzondere oase terug. Onder de bomen van Hof de Bist nemen circusartiesten en theaterspelers je mee voor een tripje door hun wereld. Acrobaten doen er je huiveren met hun halsbrekende toeren en acteurs vertellen er ons hun verhaal.

De kleine ruimtevaarder

KOPLAND

De kleine ruimtevaarder was dapper maar de grote wereld slorpte hem moeiteloos op. Moedig besloot hij de aarde te verlaten op zoek naar een plek waar hij op zijn formaat kon leven. Tijdens zijn reis ontmoette hij talloze figuren die net zoals hij probeerde te ontsnappen aan de realiteit. Vandaag keert de ruimtevaarder terug op zoek naar menselijk contact! 

Vanuit het nét gelande ruimteschip loodsen de poppenspelers samen met jou de kleine ruimtevaarder doorheen de buurt. Verwelkom de ruimtevaarder, help de buurt verkennen of hou hem gewoon gezelschap, gluur ondertussen door de raampjes van de ronkende capsule en laat je verwonderen door de spacy reisverhalen.

14u30 tot 18u
Doorlopend te bekijken

2162-_cw27226-wannes-cr.jpg

Schampavie

THE DAPARRO BROTHERS

Het spectaculaire circus van 'The Daparro Brothers' biedt een wervelende mix van circusdisciplines: clownerie, jongleren, acrobatiek, eenwieleren, mime, magie, balanskunst en meer. 

Hun show ‘Schampavie’ brengt het verhaal van rondreizende grappenmakers die van dorp tot dorp reisden in hun wankele woonkarren, hun zeil spanden en een voorstelling brachten. Ludiek en interactief. Hun optreden roept het nostalgische circus uit kinderboeken op en is geschikt voor jong en oud.

14u & 16u
Duur: 30 min

FotoCircoDaparroJonglerenEenwieler_edited.jpg
bottom of page